Mihail Neamţu: Să-şi dea demisia mâine toţi cei care vor să facă politică partinică în cadrul Preşedinţiei!

Preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a declarat, luni, la Galaţi, că nu i se pare normal să transformi Cotroceniul într-un laborator pentru un partid şi a susţinut ca toţi cei care vor să facă politică partinică în cadrul Administraţiei Prezidenţiale să demisioneze.

417 afișări
Imaginea articolului Mihail Neamţu: Să-şi dea demisia mâine toţi cei care vor să facă politică partinică în cadrul Preşedinţiei!

Mihail Neamţu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Mihail Neamţu i-a atacat, luni, într-o conferinţă de presă organizată la filiala locală a partidului, pe consilierii prezidenţiali şi pe angajaţii din aparatul Administraţiei Prezidenţiale care postează pe reţelele de socializare în timpul programului de lucru.

"Nu ştiu cum poţi posta pe Facebook 40 de comentarii în timpul orelor de lucru. Îi cer lui Traian Băsescu să interzică accesul pe Facebook în cadrul Administraţiei Prezidenţiale şi să preia modelul pe care l-am văzut în America, unde nu este permis să foloseşti nici Facebook, nici Twitter în timpul programului. Îi cer preşedintelul Băsescu să facă în aşa fel încât reponsabilii de IT să nu mai permită niciunui membru, niciunui consilier prezidenţial să intre între orele 9.00 şi 17.00 pe Facebook", a declarat Mihail Neamţu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a mai spus că şi premierul Victor Ponta are obligaţia să se asigure că de la Palatul Victoria nimeni nu mai intră pe reţelele de socializare în tipul orelor de lucru.

"Este inacceptabil. Dacă ai timp de pierdut, atunci postează noaptea, în week-end, dar nu posta în timp ce tu eşti plătit de cetăţean ca să gândeşti politici naţionale şi, în al doilea rând, nu da drumul, nu declanşa acţiuni partinice!", a afirmat Neamţu.

Totodată, liderul Partidului Noua Republică a susţinut că "un preşedinte trebuie să fie preşedintele tuturor românilor şi trebuie să aibă grijă şi de cei care sunt de stânga, centru-stânga, centru dreapta şi chiar de dreapta din această ţară".

El a mai spus că ar trebui să demisioneze "toţi cei care vor să facă politică partinică în cadrul Administraţiei Prezidenţiale".

"Nu mi se pare normal să transformi Cotroceniul într-un laborator pentru un partid. Să-şi dea demisia mâine toţi cei care vor să facă politică partinică în cadrul Administraţiei Prezidenţiale. Dacă Traian Băsescu ar vrea să facă fundaţii pentru copiii bolnavi de cancer şi să ofere faimoasa casă din strada Mihăileanu acestei fundaţii, atunci eu salut lucrul acesta. Dar ca politicieni de prim rang să transforme instituţii ale statului, sub o formă sau alta, în laboaratoare politice mie mi se pare prea mult", a mai spus preşedintele Partidului Noua Republică.

Fundaţia "Mişcarea Populară", care are ca membri-fondatori o parte a consilierilor de la Cotroceni, a anunţat sâmbătă începerea formalităţilor legale pentru înfiinţarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul "Mişcarea Populară".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici