Miluţ: Acţiunea PNŢCD Bucureşti - o diversiune a PDL

Preşedintele PNŢCD, Marian Miluţ, nu recunoaşte legitimitatea liderilor organizaţiei Bucureşti a partidului şi consideră acţiunea acestora de contestare a conducerii centrale drept o diversiune a PDL.

71 afișări
Imaginea articolului Miluţ: Acţiunea PNŢCD Bucureşti - o diversiune a PDL

Miluţ: Acţiunea PNŢCD Bucureşti - o diversiune a PDL (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu trebuie să salvez partidul. Ei (liderii PNŢCD Bucureşti – n.r.) nu visează decât cum să ducă partidul la PDL. Noi nu avem timp de pierdut cu aşa ceva. 50 sau 70 de oameni nu pot reprezenta un partid, nu se pot legitimiza. Este evident că, în momentul în care PNŢCD se poate salva, apar astfel de situaţii", a declarat preşedintele PNŢCD, Marian Miluţ, pentru MEDIAFAX.

El a mai spus că PNŢCD nu mai rezistă încă patru ani în afara Parlamentului, susţinând că înţelegerea cu liberalii reprezintă singura cale viabilă ca ţărăniştii să obţină parlamentari la următoarele alegeri.

"Când vrei să faci un lucru şi cineva vrea să te oprească, îţi creează astfel de diversiuni. PNŢCD nu mai poate rezista încă patru ani în afara Parlamentului. Sigur că nu suntem bucuroşi că nu putem intra singuri în Parlament, dar, dacă există o altă soluţie viabilă să intrăm în Parlament, să-mi spună şi, dacă voi avea acceptul celorlalţi, o vom aplica", a declarat Miluţ.

El a precizat că nu va candida la alegerile parlamentare şi că, în urma discuţiilor cu liberalii, ţărăniştii vor candida în circa 25 de colegii uninominale.

La rândul său, prim-vicepreşedintele Aurelian Pavelescu a afirmat că scopul contestatarilor conducerii centrale este de a crea confuzie.

"Toată acţiunea lor a fost în afara Statutului şi tot ceea ce încearcă ei este să dea nişte comunicate de presă pentru a se crea confuzie", a declarat Pavelescu.

Organizaţia PNŢCD Bucureşti a anunţat, vineri, că le-a retras sprijinul politic preşedintelui partidului, Marian Miluţ, prim-vicepreşedintelui Aurelian Pavelescu şi vicepreşedintelui Radu Munteanu, şi-l susţine pe Radu Sârbu pentru preluarea conducerii acestei formaţiuni politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici