Mincă spune că n-are nicio legătură cu vandalizarea sediului PDL

Candidatul Alianţei PSD+PC la alegerile din Colegiul 19, Liliana Mincă, a declarat, miercuri, că se dezice de actele de vandalism săvârşite asupra sediului de campanie al contracandidatei sale Teo Trandafir, că nu are nicio legătură cu acestea şi că face apel la MAI să-şi facă datoria.

16 afișări
Imaginea articolului Mincă spune că n-are nicio legătură cu vandalizarea sediului PDL

Mincă spune că n-are nicio legătură cu vandalizarea sediului PDL (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Mincă a respins acuzaţiile PDL Sector 4 potrivit cărora staff-ul ei ar fi vopsit în roşu geamurile sediului PDL din cartierul Brâncoveanu şi a arătat că ea şi staff-ul său "nu au cum să rupă bannere şi să distrugă sedii de campanii deoarece fac o campanie civilizată".

Liliana Mincă a respins şi acuzaţiile potrivit cărora ea ar fi furat culoarea verde şi sloganul contracandidatei sale Teo Trandafir, preczând că şi-a pornit campania pe două culori, verde - Piedone şi roşu - Alianţa PSD+PC.

"«Din suflet pentru suflet» este sloganul lui Piedone, colegul meu din PC adus de la Asociaţia privind protecţia cetăţeanului", a adăugat Mincă, arătând că şi sloganul "Luptă pentru tine" este cel cu care Piedone a câştigat campania pentru Primăria Sectorului 4.

Candidatul PSD+PC a spus că prismele şi banerele sale au fost distruse şi pentru acest lucru a făcut plângere la poliţie, ceea ce-i recomandă şi lui Teo Trandafir.

Mincă a respins şi ideea lansată de PDL că PSD nu ar sprijini-o în campania sa, precizând că relaţia cu PSD este în baza unui protocol.

Liliana Mincă a spus că este susţinută şi de PNL Sector 4, care a stabilit o stategie pentru ca opoziţia să învingă în acest colegiu.

Ea a recomandat totodată ziariştilor să citească un site, care, în opinia sa, arată că "hoţii strigă hoţii". Mincă a spus că a aflat de pe acest site că PDL ar fi plimbat duminică cu şase autocare câte 80 de persoane la mănăstire Cheia, ar fi împărţit produse alimentare, ulei, zahăr, făină, arpacaş împreună cu felicitări purtând semnătura lui Teo Trandafir.

Candidata PSD+PC a anunţat că a confirmat participarea la dezbaterea televizată de joi la 21.30 de la Realitatea TV, alături de contracandidata Teo Trandafir.

Ea a aspus că aştepta de mult această dezbatere în care se va confrunta cu Teo Trandafir pe proiecte şi pe idei de sprijinire a cetăţenilor din colegiu.

PDL susţine că un grup de persoane necunoscute a vandalizat, în noaptea de marţi spre miercuri, sediul de campanie electorală al Teodorei Trandafir. Conform unui comunicat semnat de Cristian Preda, purtătorul de cuvânt al candidatului PDL în Colegiul 19, "faţada sediului, colantată cu imaginea de campanie electorală a Teodorei Trandafir, a fost vandalizată prin folosirea unor sticle cu vopsea". Echipa de campanie electorală a Teodorei Trandafir a sesizat poliţia, care a început o anchetă, se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici