Minerva Boitan: Solicit preşedintelui României să demită de urgenţă Guvernul Boc - Mediafax

Minerva Boitan: Solicit preşedintelui României să demită de urgenţă Guvernul Boc

Senatorul PNL de Sibiu Minerva Boitan a cerut, duminică, preşedintelui Traian Băsescu, demiterea Guvernului Boc şi numirea unui nou guvern, "capabil" să găsescă acele soluţii de ieşire din criză care să nu genereze "convulsii sociale şi umane, cu efecte nefavorabile asupra societăţii".

151 afişări

Imaginea articolului Minerva Boitan: Solicit preşedintelui României să demită de urgenţă Guvernul Boc

Minerva Boitan: Solicit preşedintelui României să demită de urgenţă Guvernul Boc (Imagine: Senatul Romaniei)

Senatorul Minerva Boitan (PNL) a transmis, duminică, uncomunicat de presă în care vorbeşte despre promisiunile lui TraianBăsescu din campania electorală şi despre faptul că "România merităo altă şansă".

"Evenimentele din ultimele săptămâni demonstrează încă o dată (dacămai este nevoie) că România, pe lângă criza economică, suferă deefecte dezastruoase. Acestea sunt urmare a acţiunilor şihotărârilor unui Guvern incapabil să găsească măsurile necesaremenţinerii unei stări de echilibru social şi economic", susţineMinerva Boitan.

 

Senatorul PNL afirmă că, "în noiembrie, înaintea alegerilorprezidenţiale, Traian Băsescu, în calitate de preşedinte în funcţieşi candidat la un nou mandat, afirma cu tărie că: «Vreausolidaritate mai mare cu cei aflaţi la nevoie şi cu generaţiileurmătoare»".

"Oare se gândea la cei pe care în următoarele şase luni i-a adusîn pragul disperării prin reducerea pensiilor, a salariilor, aşomajului şi a diferitelor alocaţii (copii, persoane cudizabilităţi, etc)? De ultimă oră, aflăm cu stupoare că nu găsescresurse nici pentru bolnavii cu cele mai grave boli", menţioneazăBoitan.

Ea susţine că "această guvernare nu face altceva decât să ia dela cei mulţi şi să-i «hrănească sănătos» pe cei foarte puţini,pentru finanţarea viitoarelor campanii electorale".

"Oare chiar a vorbit serios Traian Băsescu, când a spus «Voisunteţi adevărata majoritate, puterea este la voi» sau şi-a asumatsingur această putere, în detrimentul poporului. Solicit, peaceastă cale, preşedintelui României, cu gândul doar la poporulromân care l-a ales, cât şi la cel care nu l-a ales, să demită deurgenţă Guvernul Boc şi să-l înlocuiască cu un guvern capabil săaleagă acele soluţii economice şi sociale astfel încât România sădepăşească perioada de criză economică fără convulsii sociale şiumane, cu efecte nefavorabile asupra societăţii".

În finalul comunicatului de presă, senatorul PNL scrie că"România merită o altă şansă" şi îi cere preşedintelui să ofereaceastă şansă românilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Taguri:
BOITAN ,
GUVERN BOC ,
DEMITERE

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.