Miniştrii Mediului şi Educaţiei vor extinderea programului Ranger Junior în toate rezervaţiile

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a discutat, joi, cu ministrul Educaţiei, Ligia Deca, despre extinderea programului Ranger Junior în toate rezervaţiile naturale, precum şi despre montare de panouri solare în instituţiile de învăţământ.

382 afișări
Imaginea articolului Miniştrii Mediului şi Educaţiei vor extinderea programului Ranger Junior în toate rezervaţiile

Sursa foto: Facebook

Mircea Fechet spune că toată lumea ştie cât de important este ca toţi copiii să înveţe să aibă grijă de natură.

„Nu e doar despre plante şi animale, ci şi despre viitorul lor. Mediul înconjurător este afectat profund de comportamentul nostru, iar educaţia ecologică nu este doar o opţiune, ci o necesitate, iar colaborarea dintre Ministerul Mediului şi cel al Educaţiei este foarte importantă în acest sens”, spune ministrul Mediului, pe pagina sa de Facebook.

Fechet s-a întâlnit joi cu ministrul Educaţiei, Ligia Deca şi cu Alexandra Bocşe, consilier de stat la Administraţia Prezidenţială, iar unul dintre punctele cheie abordate a fost îmbogăţirea şi diversificarea acţiunilor din cadrul programului „Săptămâna Verde”, precum şi posibilitatea finanţării acestor activităţi cu ajutorul Administraţiei Fondului de Mediu.

„De asemenea, am abordat subiectul extinderii programului Ranger Junior, micuţii pionieri ai naturii, în toate rezervaţiile naturale, precum şi posibilitatea implementării unui proiect pentru montarea de panouri solare în instituţiile de învăţământ”, a mai spus ministrul Mediului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici