Ministrul Boagiu: Am preluat "modelul Traian Băsescu", exponentul omului care vrea binele românilor

Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu le-a spus, sâmbătă, tinerilor democrat-liberali că, în urmă cu câţiva ani, ea a preluat "modelul Traian Băsescu" şi că şeful statului este, "până la urmă, exponentul omului care vrea binele românilor".

251 afișări
Imaginea articolului Ministrul Boagiu: Am preluat "modelul Traian Băsescu", exponentul omului care vrea binele românilor

Ministrul Boagiu: Am preluat "modelul Traian Băsescu", exponentul omului care vrea binele românilor (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Ministrul Transporturilor, a vorbit la Convenţia Naţională a tinerilor democrat- liberali, arătând că, cu ani în urmă, a preluat "un model - modelul Traian Băsescu".

"Eu, pe lângă cel mai tânăr ministru al Transporturilor, am fost şi prima femeie ministru al Transporturilor, ceea ce nu a fost uşor. La mine nu au găsit tocuri şi părul blond, dar au fost alte lucruri", a spus Boagiu.

El a arătat că un alt exemplu de om tânăr care a acces într-o funcţie de mare demnitate este premierul Emil Boc.

"Este cel mai tânăr prim ministru pe care l-a avut Romnia. Aceasta este dovada că în PDL nu există prejudecăţi legate de vârstă sau gen", a adăugat Anca Boagiu.

Ea a mai spus că "pedeliştii au de făcut un lucru", anume să nu lase ţara pe mâna USL.

Boagiu a adăugat că acest lucru este posibil având în fruntea guvernului pe Emil Boc şi în fruntea ţării pe "Traian Băsescu care este, până la urmă, exponentul omului care vrea binele românilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici