Ministrul de Interne român a transmis condoleanţe în urma atacului din Republica Moldova

Ministrul de Interne din România, Cătălin Predoiu, a transmis condoleanţe, vineri, cetăţenilor şi autorităţilor din Republic Moldova, după atacul din Aeroportul Internaţional Chişinău, în care şi-au pirtdut viaţa doi oameni.

433 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Interne român a transmis condoleanţe în urma atacului din Republica Moldova

„Am aflat cu regret de tragicul incident din Aeroportul Internaţional Chişinău, incident în urma căruia şi-au pierdut viaţa două persoane. În aceste momente, extrem de grele pentru familiile celor decedaţi, dar şi pentru colegii din Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova, adresez acestora sincere condoleanţe şi vreau să îi asigur de întreaga mea compasiune”, a transmis Cătălin Predoiu..

Aceata adaugă că „o dată în plus, meseria de poliţist dovedeşte că nu este una uşoară nefiind prima oară şi din păcate nici ultima când cineva plăteşte cu viaţa îndeplinirea sarcinilor de serviciu”.

Cătălin Predoiu adaugă că este alături de colegii din MAI din Republica Moldova şi de familiile îndoliate în această grea încercare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici