Ministrul Economiei, despre drona românească: Un proiect în care cred

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Ştefan Oprea, a spus, miercuri, în plenul Senatului, că proiectul privind drona românească este unul în care crede şi mai multe companii româneşti au produse deja foarte performante.

1622 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei, despre drona românească: Un proiect în care cred

Ministrul Economiei, despre drona românească: Un proiect în care cred

Oprea a spus că are mare încredere în drona românească.

„Despre drona românească, da, este un proiect în care cred. Este un proiect în care am identificat foarte multe companii româneşti care au produse deja foarte performante şi vom reuşi împreună cu MApN şi Ministerul Cercetării şi Inovării să aducem acest proiect al dronei româneşti mult mai aproape”, a spus Radu Ştefan Oprea în plenul Senatului.

Ministrul Economiei a spus că a discutat deja cu miniştrii de resort de la Apărare şi Cercetare, Angel Tâlvăr şi Bogdan Ivan, şi este convins că „putem să facem acest proiect să fie o realitate în România”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici