Ministrul Economiei: Primăria municipiului Bucureşti ar putea fi executată silit

Primăria municipiului Bucureşti ar putea fi executată silit, pentru recuperarea banilor pe care Radet şi Termoenergetica îi datorează ELCEN, a declarat miercuri Virgil Popescu, ministrul Economiei, care susţine că municipalitatea practică un şantaj politic pentru aobţine bani de la Guvern.

625 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei: Primăria municipiului Bucureşti ar putea fi executată silit

Ministrul Economiei: Primăria municipiului Bucureşti ar putea fi executată silit

”ELCEN nu se va opri, iar Primăria va fi executată silit. Vom găsi o soluţie, nu putem merge aşa la infinit”, a declarat Popescu la Realitatea Plus.

Ministrul spune că Termoenergetica nu a semnat contractul cu ELCEN, apreciind că PMB „trage de timp ca să nu plătească facturi”.

Popescu a adăugat că primăria a solicitat Guvernului 670 de milioane de lei, sumă egală cu fondul de rezervă al Guvernului, deşi are „un buget enorm” şi fiind convins că are bani în cont. „Cred că au cerut banii la mişto”, a spus ministrul.

Virgil Popescu a dat asigurări că ELCEN nu va întrerupre furnizarea energiei termice, dar că gazele trebuiesc plătite. „Primăria trebuie să înţeleagă că bucureştenii plătesc şi ea trebuie să plătească mai departe”.

Ministrul a spus că este foarte bine că a început urmărirea penală in rem în legatură cu problema energiei termice în Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmb,
energie termică,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici