Ministrul Finanţelor anunţă că susţine ideea unui număr mai mic de ministere: „Da, categoric da”

Eugen Teodorovici a declarat, miercuri, că susţine ideea unui număr mai mic de ministere. El a afirmat că se va discuta în Comitetul Executiv al PSD despre remanierea guvernamentală, însă aceasta nu ar trebui amânată.

695 afișări
Imaginea articolului Ministrul Finanţelor anunţă că susţine ideea unui număr mai mic de ministere: „Da, categoric da”

Ministrul Finanţelor anunţă că susţine ideea unui număr mai mic de ministere: „Da, categoric da”

„Da, categoric da. Este clar că orice fel de adoptare este una bună. Normal că este un număr minim până la care poţi să reduci”, a declarat Eugen Teodorovici, întrebat dacă e de acord cu o restructurare a guvernumui şi reducerea numărului de ministere.

Întrebat dacă ceilalţi miniştri ar putea să privească ideea reducerii numărului de ministere cu ochi mai puţini buni, Eugen Teodorovici a răspuns: ”Dacă avem printre noi colegi care se pun pe ei pe primul plan, înaintea ţării, guvernului sau partidului înseamnă că e o greşeală că sunt în acea funcţie. Eşti om politic, nu ar trebui să te gândeşti la tine”.

Despre remanierea guvernamentală, Eugen Teodorovici a afirmat că aceasta nu ar trebui amânată.

„Parlamentul intră în vacanţă. Nu mai este timpul necesar pentru o restructurare. Probabil că va fi o discuţie politică în Comitetul Executiv, în următoarea şedinţă. Eu sunt de părere că dacă un lucru trebuie făcut şi modificat pentru a aduce câştigarea eficienţei actului guvernamental, atunci trebuie făcut. Nu trebuie aşteptat. În orice Guvern e loc de mai bine, sunt convins”, a adăugat ministrul de Finanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici