Ministrul Sănătăţii, audiat în Parlament: Sistemul medical are multe neajunsuri. Am intrat în război cu mâinile goale

  • Ministrul Sănătăţii a fost audiat în Parlament, la „Ora Guvernului”
  • Nelu Tătaru a dat explicaţii cu privire la măsurile luate pentru combaterea noului coronavirus
  • Nelu Tătaru: Am intrat în război cu mâinile goale
  • Tătaru: Sistemul medical românesc vine din urmă cu multe neajunsuri
2198 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii, audiat în Parlament: Sistemul medical are multe neajunsuri. Am intrat în război cu mâinile goale

Ministrul Sănătăţii, audiat în Parlament: Sistemul medical are multe neajunsuri. Am intrat în război cu mâinile goale

Ministrul Sănătăţii a fost audiat în Parlament, în contextul măsurilor luate pentru combaterea coronavirusului. Nelu Tătaru le-a spus deputaţilor că, deşi sistemul medical românesc are multe neajunsuri, în câteva luni Guvernul s-a putut mobiliza şi a luat măsuri eficiente pentru a depăşi criza.

„Sistemul medical românesc vine din urmă cu multe neajunsuri, deficienţe adunate în timp pe care le cunoaşteţi, personal insuficient, materiale sanitare puţine, investiţii limitate sau prost gestionate. A fost nevoit să se adapteze şi să facă faţă situaţiei. Am intrat în acest război cu mâinile goale, cu stocuri de echipamente medicale, materiale, dezinfectanţi insuficienţi la nivelul spitalelor. Am avut cazuri în care lipseau chiar şi cele ce trebuiau asigurate în mod curent” a declarat Nelu Tătaru.

România are peste 15 mii de cazuri cu noul coronavirus, iar bilanţul morţilor se apropie de 1000. Şi premierul Ludovic Orban urmează să fie audiat în Parlament.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici