MIPE: Perioada de depunere a proiectelor în cadrul măsurilor de eficienţă energetică, prelungită

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) a anunţat marţi că perioada de depunere a proiectelor în cadrul celor trei apeluri în valoare de totală de 500 milioane euro destinate eficienţei energetice a întreprinderilor a fost prelungită.

138 afișări
Imaginea articolului MIPE: Perioada de depunere a proiectelor în cadrul măsurilor de eficienţă energetică, prelungită

Potrivit unui comunicat al MIPE, este vorba de schema de ajutor de stat pentru sprijinirea IMM-urilor şi a întreprinderilor mari în implementarea unor măsuri de îmbunătăţire a eficienţei energetice a clădirilor industriale şi construcţiilor anexe şi a clădirilor pentru prestări servicii şi construcţii anexe la nivelul întreprinderilor, în valoarea de 200 de milioane de euro. Astfel, pentru apelurile deschise la 11 octombrie 2022, termenul de depunere se prelungeşe pănă în 9 noiembrie, ora 17.00.

Este vizată şi schema de stat pentru investiţii destinate promovării producţiei de energie din surse regenerabile pentru consum propriu la nivelul întreprinderilor, în valoare tot de 200 de milioane de euro. Pentru apelurile deschise la 18 octombrie 2022, termenul de depunere se prelungeşe pănă la 15 noiembrie, ora 17.00.

De asemenea, măsura adoptată de MIPE se referă şi la schema de ajutor de minimis pentru eficienţă energetică la nivelul întreprinderilor, în valoare de 100 de milioane de euro. În acest caz, pentru apelurile deschise la 13 octombrie 2022, termenul de depunere se prelungeşe pănă în 10 noiembrie, ora 17.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici