Mircea Banias: Persoane cercetate în urma acţiunilor de la frontiere au legături strânse cu PSD

Preşedintele PDL Constanţa, senatorul Mircea Banias, a prezentat duminică, într-o conferinţă de presă, câteva exemple de persoane care sunt cercetate sau reţinute în urma acţiunilor recente de la frontiere şi care ar avea legături strânse cu PSD.

29 afișări
Imaginea articolului Mircea Banias: Persoane cercetate în urma acţiunilor de la frontiere au legături strânse cu PSD

Mircea Banias: Persoane cercetate în urma acţiunilor de la frontiere au legături strânse cu PSD (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Un subiect fierbinte îl constituie controalele care se realizează la frontierele non-UE din România şi constat că în special PSD, prin vocea liderului său, Victor Ponta, duce o campanie de dezinformare a opiniei publice. Eu am câteva exemple de persoane reţinute sau cercetate în aceste cazuri care au strânse legături cu PSD. Avem pe Burdan Ghiţă Cristian, lucrător vamal la Foeni, judeţul Timiş, care este fiul primarului PSD din oraşul Chişineu Criş, Milan Ştefan Gubic, şeful de tură, care este dat în urmărire generală, a candidat din partea PSD la Primăria Arad în 2008. Iulian Matei este fiul fostului senator PSD Viorel Matei şi Claudiu Iorgovan este nepotul fostului senator PSD Antonie Iorgovan", a susţinut Banias.

De asemenea, liderul PDL Constanţa l-a acuzat pe preşedintele PSD, Victor Ponta, că nu a atins maturitatea din punct de vedere politic şi că vede România ca pe un joc de playstation.

"În legătură cu modul în care Ponta înţelege să valorifice această situaţie, nu face decât să-mi întărească convingerea că mai are mult până la maturitate din punct de vedere politic şi că tratează România ca pe playstation-ul lui Victoraş, iar guvernarea ca pe o cursă de maşinuţe, lucru pe care noi nu avem cum să-l acceptăm. De asemenea, face acuzaţii gratuite la adresa liderilor PDL şi acest mod de a face politică, care a culminat ieri cu o comparaţie fortaţă între România şi Egipt nu face decât să mă ducă cu gândul la asemănarea dintre liderul opoziţiei egiptene, Mohamed ElBaradei, care a câştigat Premiul Nobel pentru pace şi liderul opoziţiei din România, Victor Ponta, care era cât pe-aici să câştige o cursă de raliuri", a afirmat preşedintele democrat-liberalilor constănţeni.

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă şi Sorin Blejnar sunt cei care "strâng banii din toate zonele de evaziune şi de corupţie", iar cei trei ar trebui să semneze "protocolul strângătorilor de bani din vămi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici