Mircea Diaconu la miting: Parcă suntem blestemaţi să ieşim în stradă la 20 de ani. "Trebuie «Jos Băsescu! »"

Senatorul PNL Mircea Diaconu a deschis mitingul USL din Capitală, el apreciind că este "o clipă istorică" şi că românii parcă sunt "blestemaţi" să iasă în stradă o dată la 20 de ani şi susţinând că "trebuie «Jos Băsescu!»".

465 afișări
Imaginea articolului Mircea Diaconu la miting: Parcă suntem blestemaţi să ieşim în stradă la 20 de ani. "Trebuie «Jos Băsescu! »"

Mircea Diaconu la miting: Parcă suntem blestemaţi să ieşim în stradă la 20 de ani. "Trebuie «Jos Băsescu! »" (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Aşa cum acum 22 de ani am ieşit în stradă, astăzi facem la fel. Parcă suntem blestemaţi ca din 20 în 20 de ani să trebuiască să ieşim în stradă", a afirmat Diaconu, în discursul susţinut de pe scena amplasată lângă Arcul de Triumf.

"Această revoltă nu trebuie să se oprească până nu vom atinge ceea ce ne trebuie: «Jos Băsescu!». Nu pentru că noi vrem «Jos Băsescu!», ci pentru că trebuie «Jos Băsescu!»", a mai susţinut Mircea Diaconu.

El a mai spus că "singura soluţie imediată" o constituie alegerile anticipate.

În timpul discursului lui Diaconu, mulţimea a scandat: "Jos Băsescu", "Jos dictatorul", Jos Guvernul", "Anticipate, nu comasate", "Universitate", "Demisia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici