Mircea Diaconu le-a cerut liberalilor să "iasă din pluton", să scoată ţara din criză

Senatorul PNL Mircea Diaconu le-a cerut, vineri, participanţilor la Congresul extraordinar al partidului, să iasă "din pluton", afirmând că sunt foarte aproape de a ţâşni peste scorul de 20%, acest lucru fiind posibil prin adoptarea unei metode agresivive, atipice.

14 afișări
Imaginea articolului Mircea Diaconu le-a cerut liberalilor să "iasă din pluton", să scoată ţara din criză

Mircea Diaconu le-a cerut liberalilor să "iasă din pluton", să scoată ţara din criză (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Aş putea să pun un titlu acestui minut important pe care am să-l petrec în faţa dumneavoastră - să-i spunem generic «ieşirea din pluton». Nu mă refer la un pluton de execuţie, dar imaginaţi-vă un pluton de ciclişti, într-o cursă foarte grea şi foarte lungă, obositoare, care funcţionează pe logica echipei. V-aş ruga din suflet să considerăm că este vorba despre echipe în sensul acţiunii, şi nu al pasivităţii. Diferenţa dintre echipă şi listă mi se pare fundamentală şi ca noţiune şi ca acţiune. Vă propun să ne comportăm ca şi echipe, şi nu liste", a spus Mircea Diaconu.

El a spus că, după capul său "de nepriceput în politică, de civil în politică", românii se află în punctul celei mai mari crize pe care o traversează şi le-a cerut liberalilor să iasă "din pluton".

"Nu pot să dorm liniştit în timp ce ceva care mi se pare extrem de periculos se întâmplă naţiei mele. Şi acum se întâmplă naţiei mele ceva perfid de periculos, care se instalează lent, total, definitiv, prin toate firele naţiei. De aceea, momentul mi se pare critic. Suntem foarte aproape de a ţâşni peste acest 20% şi nu putem decât schimbând metoda, metoda trebuie să fie agresivă, atipică, precum o ieşire din pluton. Vă invit să ieşim din pluton", le-a spus Diaconu liberalilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici