Mircea Geoană, suspendat pentru şase luni din partid

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a fost suspendat pentru şase luni din PSD, decizia fiind luată, luni, de Biroul Permanent Naţional, cu majoritate de voturi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

165 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoană, suspendat pentru şase luni din partid

Mircea Geoană, suspendat pentru şase luni din partid (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Decizia de suspendare a lui Geoană pentru şase luni este prevăzută la alin. (5) art. 12 din Statut, referitoare la sancţiuni.

Sursele citate au precizat că pentru suspendarea lui Geoană au votat 16 membri ai BPN, în timp ce alţi şase au fost împotrivă.

Cu toate acestea, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, în conferinţa de presă de la finalul şedinţei BPN, că Mircea Geoană a fost sancţionat, dându-i-se un "avertisment". El nu a dat detalii despre natura sancţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici