Mitică Dragomir: Nu mă retrag, ci mă lupt. Vor să lovească în Gabriela Firea

  • Fostul preşedinte al LPF, Mitică Dragomir, spune pentru Monitorul Partidelor că nu renunţă la mandatul de consilier general PSD
  • Dragomir ameninţă cu instanţa de judecată: „Vor să lovească în Gabriela Firea”.
1332 afișări
Imaginea articolului Mitică Dragomir: Nu mă retrag, ci mă lupt. Vor să lovească în Gabriela Firea

Mitică Dragomir: Nu mă retrag, ci mă lupt. Vor să lovească în Gabriela Firea

Fostul preşedinte al LPF, Mitică Dragomir, spune pentru Monitorul Partidelor că nu renunţă la mandatul de consilier general PSD şi ameninţă cu instanţa de judecată: „Vor să lovească în Gabriela Firea”.

„Nu mă retrag. Nu mă retrag, ci mă lupt. Mă lupt pentru dreptatea mea cu oricine. Nu mă las folosit de nimeni”, declară pentru Monitorul Partidelor Mitică Dragomir.

El spună că nu el este „ţinta” lui Marcel Ciolacu: „Vor să lovească în doamna Firea”.

”Eu nu am ce pierde. Eu nu m-am dus să câştiga bani de la primărie. Eu sunt ales de cetăţeni pentru că nu au pus acolo numai PSD fără nume. Ne-au pus pe noi, pe mine, pe Anghel Iordănescu... Oamenii au pus ştampila pe noi, pe oameni. Pe noi ne-a ales lumea, poporul. Au luat voturi cu mine. Eu am făcut campanie, am muncit. Păi ce, munca mea a fost în van?! Voi ataca în instanţă şi o să vedeţi că toată opinia publică va fi de partea mea, pentru că nu am greşit cu nimic. Am dus cazierul, sunt curat ca lacrima şi drept ca lumânarea. Ce să aibă cu mine, cu ce am greşit?”, mai spune fostul preşedinte al LPF.

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că nu e oportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi a cerut PSD Sector 3 să analizeze „de urgenţă” situaţia.

„Eu consider că e inoportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General”, spune Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici