Mitică Dragomir nu renunţă la mandatul de consilier general, spre deosebire de Petre Roman, care s-a retras. „Pe mine m-a ales poporul”

  • Petre Roman a renunţat la mandatul de consilier general
  • Mitică Dragomir nu îi urmează exemplul fostului premier şi păstrează mandatul
  • „Pe mine m-a ales poporul”, spune Dragomir
707 afișări
Imaginea articolului Mitică Dragomir nu renunţă la mandatul de consilier general, spre deosebire de Petre Roman, care s-a retras. „Pe mine m-a ales poporul”

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am competat tot ce trebuie, am făcut şedinţa... Eu nu renunţ. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Dumitru Dragomir.

În schimb, Petre Roman a ales să renunţe la mandat.

„M-am retras în bună înţelegere cu Gabriela Firea, fiindcă proiectele pe care urma să le realizez erau împreună cu ea, ea nemaifiind aleasă, nemaiexistând majoritatea... (...) Eu m-am retras fiindcă grupul PSD voia să intre într-o logică de campanie, pe care eu nu pot să o susţin. Eu am intrat cu calitatea principială de independent. Deci nu mai avea sens să fac treaba asta”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Petre Roman.

Potrivit unor surse, Cornel Dinu şi Daniel Pancu au renunţat şi ei la mandatul de consilier general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici