Miting împotriva lui Traian Băsescu la Cluj. Ce pancarte au afişat participanţii

Peste o sută de persoane participă, joi, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, la un miting organizat de USL Cluj, acestea scandând "Jos Băsescu" şi "Nu vă fie frică că Băsescu pică".

3038 afișări
Imaginea articolului Miting împotriva lui Traian Băsescu la Cluj. Ce pancarte au afişat participanţii

Miting împotriva lui Traian Băsescu la Cluj. Ce pancarte au afişat participanţii (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Participanţii la acţiune, membri şi simpatizanţi ai USL Cluj, s-au adunat în jurul orei 11.00, pe Bulevardul Eroilor, din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Protestatarii scandează "Jos Băsescu", "Nu vă fie frică că Băsescu pică", "Mai avem un singur dor, să îl dăm jos pe dictator", "Ieşi afară javră ordinară", "Iarna nu-i ca vara, nu te mai vrea ţara", "La puşcărie, Băsescu la puşcărie".

Cei prezenţi la protest au pancarte pe care scrie "Clujul votează DA", "DA la referendum", "DA, demite-l pe Băsescu", "Hai la referendum în 29 iulie", "DA, Băsescu merită să plece", "Clujenii votează Jos Băsescu", "RO: spune pa", "DA pentru că vrei să contezi", "A minţit, demite-l", "Dă-l afară pe Băsescu".

Protestul este autorizat până la ora 13.00, acesta fiind organizat de USL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici