Mitrea: Dacă mai lăsăm hrebenciucii să joace destinul PSD, nu vom mai şterge ştampila de partid preş

Senatorul PSD Miron Mitrea cataloghează drept "mizerie" faptul că PSD va susţine candidatul PNL la alegerile parţiale din colegiul 1 şi îşi întreabă colegii de partid cât de umiliţi trebuie să fie pentru a ajunge la concluzia că actuala conducere a PSD nu mai poate rămâne în funcţie.

10 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Dacă mai lăsăm hrebenciucii să joace destinul PSD, nu vom mai şterge ştampila de partid preş

Mitrea: Dacă mai lăsăm hrebenciucii să joace destinul PSD, nu vom mai şterge ştampila de partid preş (Imagine: Mediafax Foto)

Într-o postare intitulată "PSD umilit de hrebenciuci", Mitrea scrie pe blogul său că spunea recent că în PSD este nevoie de o perioadă de linişte, în care toţi să se gândească la reconstrucţia partidului. Senatorul menţionează că el s-a conformat, dar că, în ultimele zile, lucrurile au luat din nou "o turnură inacceptabilă", care îl "obligă" să ia atitudine.

El scrie că, după atâţia ani în PSD, îi este foarte greu să accepte că partidul nu are resursele necesare să participe cu un candidat propriu la alegerile din colegiul 1 Bucureşti.

"Suntem anunţaţi că noi îl susţinem pe candidatul PNL. Din nou se fac aranjamente politice la masa lui Hrebenciuc în numele partidului. Iar noi suntem puşi în faţă faptului împlinit şi obligaţi să acceptăm cu umilinţă aceste mizerii. Până când stimaţi colegi? Cât de umiliţi trebuie să fim ca să ajungem la concluzia că actuala conducere nu mai poate rămâne în funcţie? Ne sunt călcate în picioare identitatea şi demnitatea", adaugă Miron Mitrea.

Senatorul declară că înţelegerea lui Hrebenciuc pentru susţinerea "bunului său prieten şi partener de negocieri Radu Stroe" demonstrează încă o dată că Mircea Geoană conduce partidul "după interesele hrebenciucilor din jurul său".

"Nu l-am auzit pe Crin Antonescu să mulţumească pentru acest cadou. Nici nu avea cum. În urmă cu vreo 10 zile tocmai a anunţat că orice înţelegere cu PSD s-a încheiat. Şi atunci? Conducerea statutară a partidului nu mai are niciun cuvânt de spus? Se pare că nu. Stimaţi colegi, dacă îi lăsăm pe Geoană şi pe hrebenciucii lui să se joace în continuare cu destinul PSD, n-o să mai putem şterge de pe noi ştampila de «partid preş»", susţine Mitrea.

La post scriptum, Miron Mitrea scrie: "De ce tace Ion Iliescu?".

PSD nu a depus niciun dosar de candidatură pentru alegerile parţiale pentru colegiul 1 din Capitală la Camera Deputaţilor, care vor avea loc în 17 ianuarie, şi va sprijini candidatul PNL în acest colegiu, respectiv Radu Stroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici