Mitrea despre Comitetul Executiv al PSD: Este posibil orice

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat, joi, că la Comitetul Executiv Naţional al partidului de vineri, care urmează să valideze principalii candidaţi la locale, este posibil orice.

11 afișări
Imaginea articolului Mitrea despre Comitetul Executiv al PSD: Este posibil orice

Mitrea despre Comitetul Executiv al PSD: Este posibil orice (Imagine: Mediafax Foto)

La ieşirea din sediul central de campanie al partidului, Mitrea a evitat să comenteze despre candidatura la Primăria Capitalei şi despre modul în care se va desfăşura şedinţa de vineri a CEx.

El a spus că subiectul candidaturii la Primăria Bucureştiului nu a fost discutat în întâlnirea de joi a liderilor PSD, de la sediul central de campanie.

Mitrea a menţionat că o decizie în acest sens va fi luată vineri, la Comitetul Executiv.

Întrebat dacă este posibil ca PSD Bucureşti să avanseze mai multe propuneri de candidat sau să îl propună pe el în locul lui Marian Vanghelie, care are sprijinul acestei organizaţii, Mitrea a răspuns: "Nu ştiu. Este posibil orice".

Principalii lideri ai PSD s-au întâlnit, joi, la sediul central de campanie, însă niciunul dintre cei care au plecat nu a făcut declaraţii tranşante.

Marian Vanghelie, care urmează să susţină o conferinţă de presă în scurt timp, a reluat afirmaţiile făcute dimineaţă, precizând că PSD Bucureşti îşi va prezenta, în CEx, propunerea deja stabilită.

Vanghelie a infirmat informaţiile despre o posibilă şedinţă a conducerii centrale a PSD Bucureşti, în cursul zilei de joi, în care să se ia decizia ca organizaţia să îşi anunţe sprijinul pentru Mitrea.

De altfel, el a afirmat, joi dimineaţă, că filiala din Capitală va merge, vineri, la CEx, cu propunerea ca el să fie candidatul partidului la Primăria Generală, dar a menţionat că este posibil ca organizaţia să îşi "reformuleze" poziţia.

"Momentan nu mă retrag din nicio cursă. Arăt eu a om care să se retragă de undeva? Deci cine crede asta se înşală. (...) Cred că este o nuanţă. Depinde cum se poate interpreta. Am spus că pot să fiu de acord, dacă simt că poate fi o soluţie mai bună, cu o altă candidatură, dar trebuie să simt acest lucru şi asta nu înseamnă că mă retrag, asta înseamnă că reformulez poziţia organizaţiei de Bucureşti. PSD Bucureşti va susţine alt candidat într-o formulă care consideră că poate să fie câştigătoare. În afară de Marian Vanghelie în momentul acesta nu vă pot da niciun nume", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici