Mitrea: Geoană ne-a spus că nu a fost la Cotroceni, eu îl cred

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat miercuri, după consultarea liderillor PSD pe marginea portofoliilor ministeriale pe care să le aleagă social-democraţii că preşedintele partidului Mircea Geoană i-a spus că nu a fost la Cotroceni nici marţi seara şi nici miercuri dimineaţa.

13 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Geoană ne-a spus că nu a fost la Cotroceni, eu îl cred

Mitrea: Geoană ne-a spus că nu a fost la Cotroceni, eu îl cred (Imagine: Mediafax Foto)

Mitrea a fost întrebat de ziarişti dacă preşedintele Mircea Geoană a fost la Cotroceni marţi seara sau miercuri dimineaţă pentru a se consulta împreună cu premierul desemnat Emil Boc şi cu şeful statului în ceea ce priveşte distribuirea ministerelor între PDL şi PSD.

"Preşedintele Mircea Geoană ne-a spus că nu a fost la Cotroceni iar eu îl cred", a menţionat Mitrea.

Întrebat despre alegerea făcută de PSD între ministerul Internelor şi cel al Transporturilor, Mitrea a evitat să facă aprecieri spunând că în PSD există interese şi pentru alte ministere în afara celor două printre care Finanţele, Sănătatea, Educaţia.

"În funcţie de zona din care vin liderii din teritoriu există şi anumite interese în zona executivă. Într-un judeţ se vrea Sănătatea, pentru că sunt multe lucruri de făcut în acest domeniu, în alt judeţ se vrea Educaţia", a adăugat el.

Mitrea a evitat şi să facă aprecieri pe marginea priorităţilor PSD în ceea ce priveşte portofoliile ministeriale el afirmând că "PSD nu are niciun minister la care să renunţe".

Citeşte şi:

Geoană: PSD şi PDL îşi împart portofoliile ministeriale miercuri, la ora 13.00

PSD a ales Ministerul de Interne, Transporturile revin PDL

PDL optează la primele două ministere pentru Finanţe şi Transporturi

Lideri ai PDL s-au aflat miercuri dimineaţă la Cotroceni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici