Mitrea: Ideea de a se transforma clădirea Parlamentului într-un mall mi se pare o glumă

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, joi, că propunerea deputatului PDL Silviu Prigoană privind transformarea clădirii Parlamentului într-un mall "este o utopie".

18 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Ideea de a se transforma clădirea Parlamentului într-un mall mi se pare o glumă

Mitrea: Ideea de a se transforma clădirea Parlamentului într-un mall mi se pare o glumă (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vorbit cu el (cu Silviu Prigoană - n.r.) acum un an şi i-am spus că nu cred în treaba asta. După părerea mea, este o utopie", a spus Mitrea, care a apreciat că sediul actual al Parlamentului se află într-o clădire care este "un simbol".

Miron Mitrea crede că ar fi "o glumă" transformarea clădirii Palatului Parlamentului într-un mall.

"Putem să discutăm să vină o instituţie internaţională, dar, să fie un mall, mi se pare o glumă", a adăugat Mitrea.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, joi, că a finalizat proiectul de lege privind mutarea sediului Parlamentului, în varianta unicamerală, din Casa Poporului într-o clădire pe care Nicolae Ceauşescu o construise pentru Biblioteca Naţională a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici