Mitrea: Îl invit public pe Năstase să vină în echipă cu mine

Senatorul PSD Miron Mitrea i-a adresat, miercuri, pe blogul personal, o invitaţie publică preşedintelui CN al PSD, Adrian Năstase, pentru a i se alătura într-o echipă comună, care să reconstruiască PSD şi să aducă partidul la guvernare până cel târziu în 2012.

19 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Îl invit public pe Năstase să vină în echipă cu mine

Mitrea: Îl invit public pe Năstase să vină în echipă cu mine (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Pot să discut despre toate lucrurile bune pe care le-a făcut Adrian Năstase pentru PSD şi să-l invit public, aşa cum am făcut-o şi cu Cristi Diaconescu, să vină alături de mine într-o echipă redutabilă pentru reconstrucţia partidului, într-o echipă care să ne ducă la guvernare până cel târziu în 2012", scrie Mitrea pe blog.

El arată că nu îi poate lăsa pe "alţii" să discute la televizor despre ce se va întâmpla cu candidatura sa şi reafirmă că nu se va retrage din cursa pentru preşedinţia PSD.

Mitrea infirmă faptul că şi-ar fi depus candidatura la preşedinţia PSD în virtutea unei mişcări tactice, aşa cum au susţinut unii dintre colegii săi din PSD, aflaţi în tabere cu care a intrat în competiţie.

"Anunţ, în modul cel mai sincer, că nu-mi retrag candidatura. Nici acum şi nici mai târziu. Am spus un lucru şi rămâne aşa cum l-am spus. Nu mă joc cu vorbele şi cu candidaturile", susţine Mitrea pe blog.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici