Mitrea: Intenţia mea şi a lui Diaconescu privind un tandem există, va trebui să vedem ierarhia

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, joi, înaintea CN, că există, din partea sa şi a lui Cristian Diaconescu, intenţia de a face un tandem pentru conducerea PSD, el precizând că trebuie văzută şi părerea filialelor din teritoriu privind ierarhia celor doi.

18 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Intenţia mea şi a lui Diaconescu privind un tandem există, va trebui să vedem ierarhia

Mitrea: Intenţia mea şi a lui Diaconescu privind un tandem există, va trebui să vedem ierarhia (Imagine din arhivă; Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Mitrea a precizat că, împreună cu Diaconescu, va trebui să stabilească momentul oportun pentru un anunţ oficial în ceea ce priveşte tandemul pe care doresc să îl facă, el precizând că acest anunţ oficial nu va fi făcut joi, la Consiliul Naţional.

"Va trebui să vedem împreună care este momentul şi dacă găsim soluţia cu colegii din teritoriu. Intenţia mea şi a lui există, va trebui să vedem ce spun colegii din teritoriu şi cum văd ei ierarhiile într-un eventual tandem sau echipă", a spus Mitrea, răspunzând astfel unei întrebări privind anunţul privind tandemul său cu Diaconescu.

El a arătat că tandemul cu Diaconescu depinde foarte mult şi de ceea ce va face Consiliul Naţional cu Statutul.

"Dacă mergem pe vot blocat pe listă, e o situaţie, dacă vom merge pe vot individual, este altă situaţie, evident vom avea şi noi strategii diferite", a spus Mitrea.

Întrebat ce susţinere are în teritoriu, Mitrea a arătat că tocmai această susţinere a filialelor este cea care i-a adus împreună pe el şi pe Diaconescu.

"Susţinerea în teritoriu, în afară de simpatie şi o stimă reciprocă, este cea care ne-a adus împreună, că există dorinţă - asta am constat-o amândoi - a unor filiale de a fi împreună", a spus Mitrea.

Întrebat dacă a discutat cu Adrian Năstase, el a răspuns: "Cu Năstase discut, nu cred că trebuie să-i cer permisiunea sau să îl informez ce fac".

Social-democraţii Cristian Diaconescu şi Miron Mitrea s-au întâlnit, miercuri, cei doi stabilind refacerea "tandemului" negociat iniţial, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici