Mitrea: Marian Vanghelie se află în spatele campaniei lui Dan Diaconescu împotriva lui Oprescu

Coordonatorul campaniei electorale a lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, Miron Mitrea, afirmă, într-un interviu, că în spatele campaniei lansate împotriva acestuia de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu, lider al Partidului Poporului, se află Marian Vanghelie.

959 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Marian Vanghelie se află în spatele campaniei lui Dan Diaconescu împotriva lui Oprescu

Mitrea: Marian Vanghelie se află în spatele campaniei lui Dan Diaconescu împotriva lui Oprescu (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

"Marian Vanghelie încă mai crede că, atacându-l pe Sorin Oprescu printr-o parte sau alta, îl va şubrezi. E o greşeală şi am să îi explic atunci când mă văd cu el că greşeşte. Pentru noi nu este un secret cine se află în spatele acestor atacuri", a declarat Mitrea în cotidianul Ring, întrebat dacă ştie motivul atacurilor excesive lansate de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu la adresa actualului primar al Capitalei.

El a spus că ştie şi cine face organizarea Partidului Poporului, condus de Dan Diaconescu.

"Chiar dacă se supără şi spune că nu, noi ştim şi el ştie că eu ştiu exact şi cine face organizarea Partidului Poporului, ce oameni sunt acolo", a afirmat coordonatorul campaniei electorale a PSD şi implicit al campaniei candidatului Sorin Oprescu.

El a precizat că face politică de 20 de ani şi ştie că în spatele atacurilor se află Marian Vanghelie.

"Lasaţi-o încolo, fac politică de 20 de ani. În spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Sorin Oprescu este Marian Vanghelie", a susţinut Miron Mitrea.

Anterior, el fusese întrebat dacă Marian Vanghelie, fost lider al PSD Bucureşti, s-a împăcat cu ideea marginalizării sale, răspunzând că Vanghelie înţelege, dar nu poate accepta această idee, dat fiind că în ultimii ani a condus filiala din Capitală.

"Digeră greu chestia asta şi este firesc. Trebuie să îl ajutăm să înţeleagă că nu a fost dat afară din partid. I s-a cerut în mod oficial să se ocupe de sectorul 5, să câştige primăria de acolo. Sunt convins că are suficientă tărie să accepte că aceasta este situaţia şi să nu oblige conducerea partidului la măsuri mai ferme împotriva lui", a apreciat Miron Mitrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici