Mitrea: Mi-e indiferent dacă Parlamentul dă avizul la cererea DNA

Deputatul PSD Miron Mitrea a declarat, luni, că îi este indiferent dacă deputaţii vor da aviz favorabil cererii DNA de începere a urmării penale împotriva sa.

18 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Mi-e indiferent dacă Parlamentul dă avizul la cererea DNA

Mitrea: Mi-e indiferent dacă Parlamentul dă avizul la cererea DNA (Imagine: Mediafax Foto)

Mitrea a afirmat că nu a ştiut de solicitarea trimisă de DNA Camerei Deputaţilor privind avizul pentru începerea urmării penale la adresa lui.

"Nu am nimic de comentat, asta este procedura legală", a adăugat el.

Întrebat dacă ar prefera ca deputaţii să îşi dea sau nu avizul, Mitrea a răspuns că, pe de o parte, ar fi interesant dacă deputaţii ar da acest aviz, pentru a se vedea cum merge Justiţia mai departe în acest caz, iar pe de altă parte ar fi interesant dacă deputaţii ar cerceta modul în care a decurs ancheta DNA până acum, întrucât s-ar fi petrecut "foarte multe lucruri ciudate".

"Mi-e absolut indiferent. Deja discutăm prea mult despre termopane la casa aia", a mai spus el.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut, luni, Camerei Deputaţilor aviz pentru declanşarea urmăririi penale în cazul lui Miron Mitrea, vizat într-un dosar de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici