Mitrea: Pentru citirea moţiunii de cenzură nu este nevoie de cvorum de lucru

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, miercuri, după ce parlamentarii PDL au părăsit şedinţa Parlamentului, că pentru ca moţiunea de cenzură să fie citită în plen nu este nevoie de cvorum de lucru şi că PDL nu poate să "scape" în acest mod de moţiune deoarece aceasta este regulamentară.

40 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Pentru citirea moţiunii de cenzură nu este nevoie de cvorum de lucru

Senatorul PSD Miron Mitrea (Imagine: Mediafax Foto)

Mitrea a precizat că nu înţelege de ce trebuie verificat cvorumul, prin apel nominal, pentru citirea moţiunii de cenzură, după ce parlamentarii PDL au plecat din sală.

"Sunt parlamentar de atâta timp şi nu înţeleg bine ce se întâmplă, nu înţeleg motivaţiile. Nu cred că se pune problema ca PD-L să scape de moţiune. Nu poţi să scapi când moţiunea este regulamentară", a afirmat Mitrea.

El a adăugat că nu contează dacă este cvorum decât la votul asupra CA al BNR. Mitrea a mai spus că nu este un lucru bun că PDL a părăsit şedinţa pentru că era un punct important de dezbătut şi anume CA al BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici