Mitrea: Plecarea lui Sârbu e cea mai mare pierdere, el e unul din cele mai bune produse ale stângii

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că plecarea lui Marian Sârbu din PSD este "este cea mai mare pierdere pe care a avut-o partidul", Sârbu fiind "unul dintre cele mai bune produse ale stângii româneşti".

10 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Plecarea lui Sârbu e cea mai mare pierdere, el e unul din cele mai bune produse ale stângii

Mitrea: Plecarea lui Sârbu e cea mai mare pierdere, el e unul din cele mai bune produse ale stângii (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Îmi pare foarte rău, este cea mai mare pierdere pe care a avut-o partidul. Este unul din cele mai bune produse ale stângii româneşti", a spus Mitrea, arătând că Marian Sârbu este "un om extrem de serios", care "a venit de la sindicate şi care a fost de două ori ministru al Muncii".

Miron Mitrea a mai spus că este prieten cu Marian Sârbu.

Sârbu a spus că principala sa nemulţumire este legată de situaţia "destul de suspicioasă" din partid, menţionând că nu poate avea eficienţă în domeniul social, pe care îl coordonează de 16 ani în PSD, în condiţiile în care unii dintre colegi îi cer să fie împotriva propriilor convingeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici