Mitrea: PSD şi ACD îşi vor împărţi primăriile de sector din Capitală

Puterea si opoziţia îşi vor împărţi primăriile de sector din Capitală la viitorul scrutin, trei sectoare urmând să fie adjudecate de Alianţa de centru-dreapta şi trei de PSD, a declarat duminică senatorul PSD Miron Mitrea.

837 afișări
Imaginea articolului Mitrea: PSD şi ACD îşi vor împărţi primăriile de sector din Capitală

Miron Mitrea (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

"Vor fi trei sectoare la ACD şi trei sectoare la PSD. Evident, va fi sectorul 1, cu domnul Chiliman, va fi sectorul 4, din partea PC-ului, cu domnul Cristian Popescu Piedone şi va fi sectorul 5, cu domnul Marian Vanghelie. Ăştia ştim că sunt candidaţii, foarte probabili. 99%, totdeauna, nu ştiu, poate omul nu mai vrea să candideze - nu poţi să spui 100%. Nu ne punem problema că aceşti candidaţi ar trebui înlocuiţi sau ar trebui căutaţi alţi oameni pentru ei", a declarat Mitrea, într-o emisiune a Europa FM.

Mitrea susţine că puterea conştientizează această situaţia şi "presează" ca să-i ia pe candidaţii opoziţiei din "casă".

"Ştim în acelaşi timp, că şi opoziţia noastră - actuala putere - ştie această chestiune şi presează pe cei trei ca să ni-i ia din casă", a afirmat Mitrea, care este şi şeful de campanie al actualului primar general Sorin Oprescu..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici