Modificările la Legea alegerilor europarlamentare, discutate lunea viitoare

Comisia de cod electoral se va întruni, lunea viitoare, pentru a discuta modificările asupra Legii alegerilor europarlamentare propuse, marţi, de reprezentanţii partidelor, a declarat deputatul PSD Valeriu Zgonea.

3 afișări
Imaginea articolului Modificările la Legea alegerilor europarlamentare, discutate lunea viitoare

Modificările la Legea alegerilor europarlamentare, discutate lunea viitoare

Zgonea a precizat că, la întâlnirea de marţi, de la Palatul Victoria, pe tema eventualelor modificări asupra Legii alegerilor europarlamentare, reprezentanţii partidelor au avansat mai multe propuneri, legate de coerenţa procesului electoral şi de nevoia prevenirii fraudelor.

El a afirmat că toate aceste propuneri urmează să fie discutate în cadrul Comisiei de cod electoral, care să întocmească un raport, pentru a fi supus votului plenului Parlamentului în prima săptămână a sesiunii de toamnă.

În cadrul aceleiaşi Comisii de cod electoral, reprezentanţii partidelor vor trebui să decidă prin vot majoritar asupra unor alte propuneri avansate la discuţiile de marţi, de la Palatul Victoria, printre acestea fiind aceea ca în intervalul de 60 de zile premergător datei organizării alegerilor să nu fie dat publicităţii niciun sondaj de opinie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici