Modul în care să fie testată valoarea lui Vasile Dîncu, întors la vârful PSD: „Ar trebui să candideze la Primărie contra lui Emil Boc”

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, consideră că Vasile Dîncu ar trebui să candideze la Primăria Cluj-Napoca împotriva lui Emil Boc.

967 afișări
Imaginea articolului Modul în care să fie testată valoarea lui Vasile Dîncu, întors la vârful PSD: „Ar trebui să candideze la Primărie contra lui Emil Boc”

Modul în care să fie testată valoarea lui Vasile Dîncu, întors la vârful PSD: „Ar trebui să candideze la Primărie contra lui Emil Boc”

Horia Nasra spune că toată organizaţia judeţeană Cluj a PSD ar susţine o astfel de candidatură, mai ales acum când Dîncu „a fost încărcat politic şi simbolic cu responsabilitatea Consiliului Naţional al PSD”.

„Ieri, PSD Cluj s-a întors în urmă cu zece ani şi asta explică şi de ce mulţi primari au plecat din partid. Atunci când munceşti, câştigi şi ai voturi, te aştepţi să conduci, nu să te conducă din spate umbre politice care fug de bătălii electorale. S-a pierdut o luptă dar nu şi războiul :) Din toată această întoarcere în urmă, sper să răsară şi o speranţă pentru organizaţie, candidatura lui Vasile Dâncu la Primăria Cluj-Napoca”, a spus Nasra.

Acesta a subliniat că a sosit vremea unei lupte sănătoase cu Emil Boc şi cu PNL Cluj, în locul confortului unei politici locale partajate.

Sociologul Vasile Dîncu a fost ales, joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN), preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD. Decizia a fost contestată de o parte dintre social-democraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nasra,
dîncu,
boc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici