Moldovan: Lavinia Şandru e a treia opţiune a mea, după Paşcu şi Pană

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat, sâmbătă, că Lavinia Şandru este a treia opţiune a sa pentru alegerile europarlamentare, după Ioan Mircea Paşcu şi Doina Pană, pe care PSD Bistriţa-Năsăud a anunţat deja că îi susţine.

39 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Lavinia Şandru e a treia opţiune a mea, după Paşcu şi Pană

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan (Imagine: Marius Vasilică/Mediafax Foto)

"Laviana Şandru e a treia propunere a mea, după Ioan Mircea Paşcu şi Doina Pană (preşedintele organizaţiei de femei şi secretar de stat în MECI - n.r). Nu se pune în niciun moment problema ca eu să renunţ la Ioan Mircea Paşcu şi Doina Pană în favoarea Laviniei Şandru. Eu am făcut o propunere pe lângă cele două de acum două săptămâni. Eu sper, dacă va întruni un vot majoritar în Comitetul Executiv Judeţean, ca Lavinia Şandru să poată să acceadă pe această listă şi să aducă un plus de voturi organizaţiei din judeţul nostru", a declarat Emil Radu Moldovan într-o conferinţă de presă.

Moldovan a spus că s-a gândit să o invite pe Lavinia Şandru să candideze la europarlamentare după ce a analizat rezultatele precedentelor alegeri pentru Bruxelles când, în Bistriţa-Năsăud, Şandru a obţinut 8 la sută din voturi, după PSD şi PDL, dar înaintea PNL.

La rândul său, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Bistriţa, Ovidiu Creţu, a declarat că organizaţia pe care o conduce este dispusă să o primească pe Şandru în rândurile ei.

Liderul PIN, Lavinia Şandru, a declarat, vineri, că se va înscrie în PSD pentru a putea candida pe lista acestui partid la Parlamentul European, dar că, după euroalegeri, se va întoarce în PIN, iar liderul organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, spunea, tot vineri, că nu vede nicio problemă în înscrierea acesteia în filială, arătând totodată că membrii conducerii organizaţiei au fost de acord cu intenţia sa de a avansa propunerea de candidatură a acesteia pentru PE.

Eventuala candidatură a liderului PIN Lavinia Şandru pe listele PSD la europarlamentare a provocat discuţii în partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici