Moment de reculegere în memoria „deputatului Moţilor”, Corneliu Olar

Parlamentarii au ţinut un moment de reculegere în memoria deputatului PNL de Alba Corneliu Olar. „Unicul dor al vieţii lui a fost să-i vadă fericiţi pe moţi”, a evocat Florin Roman. „A plecat dintre noi Deputatul Moţilor”, a transmis liderul PNL, Florin Cîţu.

530 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere în memoria „deputatului Moţilor”, Corneliu Olar

Sursa Foto - cdep.ro

„Astăzi este un moment trist pentru PNL. A plecat după o lungă şi grea suferinţă în Împărăţia Cerurilor colegul nostru, deputatul moţilor, Corneliu Olar. A fost un mare patriot, a câştigat primăria Comunei Horea în 1992 ca independent, apoi timp de mai multe mandate i-a reprezentat în calitate de primar pe dragii lui moţi. Ulterior a fost colegul nostru în Parlamentul României, fiind apreciat chiar şi de adversarii politici. Nu a purtat niciodată ranchiună, fiind un om cu suflet mare. În primul mandat de parlamentar, împreună cu primarii din Munţii Apuseni, a ridicat „Ambasada Moţilor” aproape de Bucureşti, un centru de promovare a Judeţului Alba, pentru că unicul dor al vieţii lui a fost să-i vadă fericiţi pe moţi. Dumnezeu să-l odihnească”, a spus Florin Roman.

Şi preşedintele PNL, Florin Cîţu, a transmis un mesaj.

„Astăzi, a plecat dintre noi un om extraordinar, Corneliu Olar - Deputatul Moţilor. Corneliu Olar a muncit şi a luptat pentru oamenii din Ţara Moţilor şi a promovat neîncetat frumuseţea locului. Condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!”

Corneliu Olar era la al treilea mandat de deputat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici