Morega a rămas preşedinte la PNL Gorj

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă seară, că Biroul Politic Central a decis ca Dan Morega să nu fie demis din funcţia de preşedinte interimar al PNL Gorj, adoptând o hotărâre prin care i se solicită liberalului să nu încheie niciun fel de înţelegeri politice cu PDL.

28 afișări
Imaginea articolului Morega a rămas preşedinte la PNL Gorj

Morega a rămas preşedinte la PNL Gorj (Imagine: Puiu Florinel Gureanu/Mediafax Foto)

"Am discutat punctual cazul Morega, preşedintele organzaţiei Gorj, a fost propunerea prim vicepreşedintelui Ludovic Orban de demitere a domnului Dan Ilie Morega, discutată în Biroul Politic, nu a trecut la vot, deci el a rămas preşedinte la Gorj. În schimb, Biroul Politic Central a dat o hotărâre foarte clară şi i-a comunicat-o şi domnului Morega, care era de faţă, conform căreia solicită în mod expres domnului preşedinte Morega şi conducerii actuale de la Gorj să nu facă înţelegeri politice cu domnul Manţog şi cu PDL mergând pe formula care acolo există oricum în Consiliul Judeţean", a susţinut Crin Antonescu, într-o declaraţie de presă în timpul DP.

Pe de altă parte, Antonescu a menţionat că la Congres ar putea fi luate hotărâri de acest gen, împotriva unor alianţe locale cu PDL, valabile pentru conduita unitară a partidului.

"În momentul în care ne mai desparte doar o lună de Congresul partidului care va face nişte opţiuni strategice sigur că acolo fie în mod expres, fie se vor putea deduce astfel de hotărâri care vor fi valabile pentru o conduită unitară a partidului. Cred că sunt uşor de întrevăzut, suntem un partid care (...) avem în acest moment principala menire de a ţine piept partidului stat. Când te împotriveşti unui partid care devine partid stat evident că nu eşti complicele sau colaboratorul lui sub nicio formă", a conchis Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici