Morega: Am demisionat din UNPR pentru că mi-am dat seama că nu pot performa

Deputatul Dan Ilie Morega a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei UNPR Gorj şi din partid pentru că şi-a dat seama că nu poate performa, întrucât filiala nu creşte în sondaje şi nu are loc un transfer de credibilitate de la el la partid.

263 afișări
Imaginea articolului Morega: Am demisionat din UNPR pentru că mi-am dat seama că nu pot performa

Morega: Am demisionat din UNPR pentru că mi-am dat seama că nu pot performa (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

"Ca om, în viaţă, am performat la nivel naţional, am codus instituţii publice, unităţi economice care au ieşit întotdeuna pe locul întâi. În politică, la fel: am fost la liberali şase ani, i-am luat de la 6-7% şi i-am dus la 19,85% la prezidenţiale. Aici (la UNPR Gorj, n.r.) am venit cu toată dragostea, am consolidat organizaţia. Mi-am dat seama, ca unul aflat în primele trei locuri în sondaje, că nu pot performa. Nu are loc un transfer de credibilitate de la mine la partid" a spus Morega pentru MEDIAFAX.

El a menţionat că nu doreşte să iasă "compromis", la sfârşitul carierei.

"Nu doresc ca, aproape de sfârştiul carierei mele, să ies compromis ca rezultat", a adăugat Morega.

El a spus că, în consecinţă, a decis să demisioneze din funcţia de preşedinte al UNPR Gorj, dar şi din partid, urmând să îşi desfăşoare activitatea ca deputat independent, neafiliat politic.

Morega a precizat că, deocamdată, nu se va înscrie într-un alt partid politic.

"Voi vota numai legile care sunt în folosul poporului şi al gorjenilor", a spus Morega.

Deputatul Ilie Morega demisionează din UNPR, iar deputatul Nicolae Jolţa din PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici