Moţiune de cenzură a PSD. Dancă: Nu ne temem de o demitere. Nu vedem motiv pentru care Guvernul să fie demis

Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului, a declarat, joi, că nu există vreun motiv pentru care Guvernul Orban să fie demis în această perioadă, după ce Marcel Ciolacu a anunţat că o moţiune de cenzură va fi depusă imediat după ce încetează starea de alertă.

777 afișări
Imaginea articolului Moţiune de cenzură a PSD. Dancă: Nu ne temem de o demitere. Nu vedem motiv pentru care Guvernul să fie demis

Dancă: Nu ne temem de o demitere. Nu vedem motiv pentru care Guvernul să fie demis

„Nu ne temem de o astfel de demitere. Să gestionezi o situaţie epidemiologică dificilă, în condiţiile în care România a fost total nepregătită să facă faţă unei astfel de crize nu este un privilegiu, este o responsabilitate pe care ne-am asumat-o şi noi credem că am gestionat bine această situaţie. Ei vor trebui să justifice de ce vor să demită un Guvern care a gestionat bine o criză sanitară”, a declarat la RFI Ionel Dancă.

Şeful Cancelariei premierului consideră că nu sunt motive ca Executivul să fie demis.

„Nu vedem un motiv pentru care Guvernul ar trebui demis în această perioadă şi pentru a lăsa România fără un Guvern cu puteri depline, care să aibă posibilitatea să adopte, de câte ori este necesar şi într-un ritm foarte rapid, măsurile care se impun pentru limitarea pericolului generat de această epidemie”, a adăugat el.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că parlamentarii partidului vor depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Orban „a doua zi după după ce starea de alertă se va încheia”. El acuză Executivul „de cel mai mare abuz de putere”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici