Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Dăncilă va fi prezentată luni, la ora 16:00

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis, joi, ca prezentarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului, depusă de PNL, să fie prezentată luni, de la ora 16:00, urmând ca dezbaterea şi votul să fie date miercuri, începând cu ora 14:00.

561 afișări
Imaginea articolului Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Dăncilă va fi prezentată luni, la ora 16:00

Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Dăncilă va fi prezentată luni, la ora 16:00

"Referitor la moţiunea de cenzură depusă de opoziţie, s-a stabilit luni la ora 16:00 prezentarea moţiunii de cenzură şi miercuri, în baza prevederilor regulamentare, va avea loc la ora 14:00 dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură", a susţinut Tăriceanu, după şedinţa birourilor permanente reunite.

Liberalii au depus, miercuri, moţiunea de cenzură, intitulată "Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!", în timpul protestelor din Parlament. PNL critică Exectivul pentru rata record a inflaţiei, de 5.4%, creşterea ROBOR şi tentativă de subordonare politică a magistraţilor.

"Indicatorii statistici din acest an spun aproape totul despre incompetenţa vădită a acestui guvern! Guvernul Dăncilă poate fi numit, pe bună dreptate, guvernul scumpirilor! Inflaţia, adică ritmul de creştere a preţurilor de consum, a ajuns la 5,4%, fiind la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. (...) ROBOR, indicatorul de referinţă pentru dobânzile la creditele bancare, a ajuns la aproape 3%, adică la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, determinând creşteri importante ale ratelor bancare pentru tinerii care au credite. În unele cazuri ratele au ajuns să fie mai mari şi cu câteva sute de lei lunar", se arată în textul moţiunii de cenzură a PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici