Moţiunea de cenzură "Marea păcăleală PDL-PSD", respinsă de Parlament

Gheorghe David, secretarul Senatului, a anunţat, la finalul şedinţei comune a Parlamentului, că din totalul de 402 de voturi exprimate, 130 au fost în favoarea moţiunii de cenzură, iar 272 împotriva acesteia.

17 afișări
Imaginea articolului Moţiunea de cenzură "Marea păcăleală PDL-PSD", respinsă de Parlament

Moţiunea de cenzură "Marea păcăleală PDL-PSD", respinsă de Parlament (Imagine: Mediafax Foto)

David a spus că, din totalul de 471 de parlamentari au fost prezenţi 402, înregistrându-se tot atâtea voturi valabil exprimate.

Pentru moţiune au votat 130 de parlamentari, iar împotrivă, 272 de parlamentari.

În condiţiile în care moţiunea de cenzură se adoptă cu votul majorităţii senatorilor şi deputaţilor, fiind necesare minim 236 de voturi pentru aprobarea acesteia, în urma votului de miercuri, moţiunea PNL a fost respinsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici