Motivul pentru care un viceprimar PSD a fost exclus din partid: Am spus de la început că nu voi susţine candidatura Vioricăi Dăncilă pentru că nu mă reprezintă

Viceprimarul din Rădăuţi, Bogdan Loghin, a fost exclus din PSD. Un motiv e că a lipsit de la ultima vizită a Vioricăi Dăncilă în Suceava, a cărei candidatură la prezidenţiale nu o susţine, pentru că nu-l reprezintă.

1410 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care un viceprimar PSD a fost exclus din partid: Am spus de la început că nu voi susţine candidatura Vioricăi Dăncilă pentru că nu mă reprezintă

Motivul pentru care un viceprimar PSD a fost exclus din partid: Am spus de la început că nu voi susţine candidatura Vioricăi Dăncilă pentru că nu mă reprezintă

Bogdan Loghin, viceprimarul oraşului Rădăuţi a declarat miercuri că excluderea sa a fost decisă din cauza discuţiilor în contradictoriu pe care le-a avut cu preşedintele filialei PSD Rădăuţi, care este şi primarul oraşului.

„Excluderea mea a intervenit în urma numeroaselor disensiuni între mine şi domnul primar (n.r. primarul oraşului Rădăuţi, preşedintele PSD Rădăuţi), disensiuni care au urmat faptului că ne-am abătut de la drumul iniţial, anume de la dezvoltarea oraşului şi de la faptul că, după părerea mea, prin limitarea dreptului la opinie, drept câştigat prin Constituţie, nu pot fi de acord cu acest lucru", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Loghin.

El a mai declarat că un alt motiv pentru care a fost exclus din partid este şi faptul că nu a fost prezent la vizita Vioricăi Dăncilă din judeţul Suceava.

„Cu toate că eram în concediu în ziua respectivă, pentru că am nişte probleme personale, am spus de la început că nu voi susţine această candidatură pentru că nu mă reprezintă. Nu mă reprezintă în sensul în care eu am intrat în Partidul Social Democrat încă din 2005. În momentul respectiv, Guvernele care s-au perindat în acel timp au dus România în Uniunea Europeană şi în NATO, ori dacă fac o paralelă între Guvernele din acel timp şi Guvernul de acum, credeţi-mă, nu mă reprezintă.", a mai declarat Loghin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici