Motreanu a ameninţat că renunţă la funcţia de şef de campanie pentru euroalegeri - surse

Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, a ameninţat, în şedinţa de luni a BPC, că renunţă la calitatea de şef al campaniei liberalilor pentru alegerile europarlamentare, acuzând lipsa de implicare a liderilor liberali în această campanie, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

2 afișări
Imaginea articolului Motreanu a ameninţat că renunţă la funcţia de şef de campanie pentru euroalegeri - surse

Motreanu a ameninţat că renunţă la funcţia de şef de campanie pentru euroalegeri - surse

Discuţiile aprinse de la şedinţa conducerii PNL au pornit de la o afirmaţie a vicepreşedintelui PNL Puiu Haşotti, care ar fi susţinut că nu mai doreşte să se afle la conducerea comisiei care va evalua dosarele candidaţilor PNL pentru euro-parlamentare.

În aceste condiţii, şi vicepreşedintele Dan Radu Ruşanu a spus că ar dori să nu se implice prea mult în campania PNL, la capitolul strângerii de fonduri.

Afirmaţiile celor doi lideri liberali l-au făcut pe Motreanu să acuze „slaba implicare” a liderilor PNL în campania pentru europarlamentare.

„Dacă toţi vă feriţi de această campanie, atunci o să mă retrag şi eu şi nu o să mai fiu şef de campanie. Rămân secretar general şi gata”, ar fi ameninţat Motreanu, în prezenţa liderului partidului, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

În final, lucrurile s-au calmat, urmând ca detaliile despre campanie să fie puse la punct la şedinţa Delegaţiei Permanente a formaţiunii de la sfârşitul acestei săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici