Mureşan: Nimeni nu mă poate exclude din partid

Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan, exclus din PNŢCD la sfârşitul săptămânii trecute, declară că s-a născut ţărănist şi că va muri ţărănist şi că nimeni nu îl poate exclude din acest partid.

1 afișare
Imaginea articolului Mureşan: Nimeni nu mă poate exclude din partid

Mureşan: Nimeni nu mă poate exclude din partid

"Eu m-am născut în PNŢCD şi nimeni nu poate să mă excludă, mai ales oameni veniţi din alte partide. Eu m-am născut ţărănist şi voi muri ţărănist", afirmă Mureşan.

El susţine că a aflat abia luni dimineaţă, din presă, despre excluderea sa din PNŢCD.

Mureşan face o paralelă cu situaţia înregistrată în urmă cu şase ani, când a fost exlus de liderul de atunci al formaţiunii, Victor Ciorbea.

"Atunci, ca şi acum, colegii mei s-au grăbit să se îndepărteze de mine cu toate că atunci, ca si acum, eram nevinovat. Acuzele şi atacurile care sunt îndreptate asupra mea sunt nişte atacuri politice, cauzate de faptul că eu sunt un loial şi dedicat membru al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat", declară fostul ministru.

El spune că a fost şi rămâne un adversar înrăit a tot aceea ce înseamnă "comunism, beneficiari şi urmaşi ai comunismului în România".

"Acesta este motivul pentru care instituţia de tip stalinist PNA-DNA a fost asmuţită asupra mea din primele sale zile de existenţă. Este foarte clar că această instituţie de represie politică este folosită de preşedinţii de crez stalinist precum Iliescu şi Băsescu pentru a-şi elimina duşmanii politici", consideră Ioan Avram Mureşan.

Mureşan a fost exclus, sâmbătă, din PNŢCD, în urma unei şedinţe a Biroului Naţional de Conducere al formaţiunii ţărăniste.

Motivul excluderii a fost "deficitul de imagine" pe care l-a cauzat partidului fostul ministrul al Agriculturii, din cauza scandalului de corupţie în care a fost implicat recent.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici