Murgeanu, revoltat de procedura redistribuirii mandatelor

Preşedintele PDL Sector 1, Răzvan Murgeanu, s-a declarat revoltat de procedura redistribuirii mandatelor de parlamentar, susţinând că, deşi PDL a câştigat toate colegiile, numai deputatul Costică Canacheu a intrat în Parlament.

87 afișări
Imaginea articolului Murgeanu, revoltat de procedura redistribuirii mandatelor

Murgeanu, revoltat de procedura redistribuirii mandatelor (Imagine: Mediafax Foto)

"În urma redistribuirii, deşi în toate colegiile din Sectorul 1 PDL a câştigat, partidul va avea un singur parlamentar, potrivit simulării pe modelul de redistribuire a mandatelor. Se pare că va fi deputatul Costică Canacheu", a spus Murgeanu.

El s-a întâlnit, în cursul dimineţii, cu liderii PDL, care s-au reunit în şedinţă, la sediul central al partidului, pentru a verifica rezultatele simulării redistribuirii mandatelor.

"Este o porcărie de lege, e o aiureală! Era corect măcar să fi fost din două tururi, ca la locale, sau cine iese din primul tur, ăla să fie parlamentar", a arătat Răzvan Murgeanu.

El a completat, revoltat: "Dacă asta e politică şi reprezentativitate, hai să ne mutăm în Congo! Ce să fac aici?! Ce să le spun oamenilor mei?! Că sunt buni, dar să stea acasă, pentru că intra ăia de pe locurile doi-trei, care sunt mai sighinaşi, dar asta e?!. Este o aiureală!", a arătat Murgeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici