Murgeanu: Sunt măgulit că PIN şi Guşă mă susţin în turul doi de scrutin

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 1, Răzvan Murgeanu, s-a declarat, vineri, "absolut măgulit" de faptul că PIN, un partid care are ca principal suport noua generaţie, şi liderul acestuia, Cozmin Guşă, şi-au anunţat susţinerea pentru el în turul doi de scrutin.

15 afișări
Imaginea articolului Murgeanu: Sunt măgulit că PIN şi Guşă mă susţin în turul doi de scrutin

Murgeanu: Sunt măgulit că PIN şi Guşă mă susţin în turul doi de scrutin (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu îl cunosc pe domnul Cozmin Guşă şi sunt absolut măgulit că un partid care are ca principal suport noua generaţie de oameni politici mă susţine pe mine", a declarat Răzvan Murgeanu, precizând că liderul PIN s-a evidenţiat în campania electorală "foarte verbal şi foarte combativ".

Răzvan Murgeanu a precizat că, dacă va câştiga Primăria Sectorului 1, va colabora "cu toată lumea", amintind că, în perioada în care a fost viceprimar, a colaborat extraordinar cu toţi primarii de sector.

Întrebat cum va colabora cu Sorin Oprescu, dacă acesta va deveni primarul general al Capitalei, Murgeanu a spus: "Nu iese, iese Blaga, şi nu îmi fac griji".

Murgeanu a afirmat că relaţia sa cu Vasile Blaga este una extrem de bună, ţinând cont că lucrează împreună din 1990, iar colaborarea va fi la fel de bună.

Referindu-se la relaţia cu Consiliul Local, Răzvan Murgeanu a declarat că, după alegerile din 15 iunie, va vedea cum se va realiza majoritatea în consiliu, dar va colabora bine cu toată lumea, nu pentru că este un bun negociator, ci pentru că este "un om sincer".

Liderul PIN, Cozmin Guşă, care a candidat la Primăria Capitalei, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că îl va vota pe Vasile Blaga în turul al doilea, neavând cum să îl voteze pe Sorin Oprescu, iar la Primăria Sectorului 1 îl va vota pe Răzvan Murgeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici