Năstase anunţă "porţi deschise", vineri, la departamentele PSD

Preşedintele CN al PSD Adrian Năstase a scris, luni, pe blog, că, "în ultimii ani, sediile PSD au fost prea mult închise" şi că, pe 19 martie, la ora 9,00 organizează "o primă întâlnire" a cetăţenilor cu departamentele social-democraţilor, arătând că vrea "să deschidă la propriu uşile partidului".

16 afișări
Imaginea articolului Năstase anunţă "porţi deschise", vineri, la departamentele PSD

Năstase anunţă "porţi deschise", vineri, la departamentele PSD (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Am văzut că mulţi dintre voi sunteţi interesaţi să activaţi în cadrul departamentelor Consiliului Naţional. În ultimii ani, sediile PSD au fost prea mult timp închise, ca şi cum ar fi adăpostit mari secrete. Departamentele, poate mai mult decât restul structurilor, sunt gândite să fie în permanent contact cu oamenii, pentru a le prelua ideile şi pentru a le transforma în soluţii concrete. Schimbarea conducerii partidului ne ajută să fim din nou deschişi spre susţinătorii noştri. Nu doar că am deschis uşa partidului spre noi membri, dar vrem să deschidem şi la propriu uşile partidului, în cât mai multe momente", scrie Năstase.

El menţionează că va fi prezent la această manifestare, care se va desfăşura la sediul PSD din Strada Ion Ionescu de la Brad.

"Vineri, 19 martie, ora 9.00 vă aştept la sediul din Ion Ionescu de la Brad pentru o primă întâlnire cu activitatea departamentelor. Eu voi fi acolo. În cazul în care nu puteţi totuşi ajunge, vă rog sa transmiteţi un mail pe adresa Consiliului şi vom încerca să mai organizăm astfel de întâlniri", precizează liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici