Năstase ar putea candida în echipă cu Diaconescu, pentru preşedinţia executivă a PSD

Adrian Năstase ar putea candida, la Congresul PSD, în echipă cu Cristian Diaconescu, pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

44 afișări
Imaginea articolului Năstase ar putea candida în echipă cu Diaconescu, pentru preşedinţia executivă a PSD

Năstase ar putea candida în echipă cu Diaconescu, pentru preşedinţia executivă a PSD (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD ar putea intra în echipa pe care ar urma să o propună Cristian Diaconescu în candidatura la funcţia de preşedinte al PSD, renunţând să candideze la prima funcţie din partid, împotriva lui Diaconescu, Geoană şi Mitrea.

Surse din partid au afirmat că este posibil ca Năstase să ia decizia de a candida în echipa propusă de Diaconescu, în condiţiile în care propunerea lansată de el, aceea a unui mandat în tandem a conducerii centrale, pentru reorganizarea şi stabilizarea PSD, nu se bucură de sprijin consistent în rândul liderilor de organizaţii judeţene.

Năstase a evitat până acum să precizeze dacă şi pentru ce funcţie ar putea candida la Congres, apropiaţii lui lansând, săptămâna trecută, o posibilă candidatură a sa la funcţia de preşedinte, în echipă cu Victor Ponta pentru preşedinţia executivă şi Cristian Diaconescu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional.

Nici după anunţurile făcute de Miron Mitrea şi Cristian Diaconescu privind intenţia acestora de a candida la şefia PSD, Năstase nu şi-a precizat poziţia în ceea ce priveşte funcţia pe care ar putea să candideze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici