Năstase: Băsescu a semnat miercuri seară decretul de revocare a lui Nica

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, joi, că Traian Băsescu este "cel care a orchestrat această operaţiune" şi tot el "i-a pus punct" prin semnarea, miercuri seară, a decretului de revocare a lui Dan Nica, el declarându-se convins că miniştrii PSD vor demisiona.

23 afișări
Imaginea articolului Năstase: Băsescu a semnat miercuri seară decretul de revocare a lui Nica

Năstase: Băsescu a semnat miercuri seară decretul de revocare a lui Nica (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Năstase a spus că Traian Băsescu poartă întreaga responsabilitate privind criza politică existentă.

Liderul PSD a spus că încă din decembrie 2008 a afirmat că social-democraţii nu trebuie să intre în coaliţie cu PDL.

Miniştrii PSD au fost chemaţi la Senat, după semnarea de către preşedintele Traian Băsescu a revocării lui Dan Nica şi a numirii interimare ca vicepremier şi ministru de Interne a lui Vasile Blaga, de preşedintele formaţiunii social-democrate, Mircea Geoană.

La Senat au ajuns, la ora difuzării acestei ştiri, Constantin Niţă şi Ilie Sârbu, Dan Nica, Liviu Dragnea, Marian Sârbu, Viorel Hrebenciuc, Ion Bazac, Ion Iliescu, Bogdan Niculescu Duvăz, Nicolae Nemirschi.

Dan Nica declara, miercuri, că în cazul în care preşedintele semnează revocarea sa, miniştrii PSD îşi vor prezenta demisiile în 30 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici