Năstase: Băsescu vrea un PSD ca un Chihuahua, eu vreau un PSD ca un Doberman

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, joi, la Consiliul Naţional, că PSD se află sub o presiune enormă din partea lui Traian Băsescu, şeful statului dorindu-şi un PSD ca un Chihuahua sau ca o pisică mică, domesticită, în timp ce el vrea un PSD ca un Doberman.

26 afișări
Imaginea articolului Năstase: Băsescu vrea un PSD ca un Chihuahua, eu vreau un PSD ca un Doberman

Năstase: Băsescu vrea un PSD ca un Chihuahua, eu vreau un PSD ca un Doberman (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"PSD este sub o presiune enormă din partea lui Traian Băsescu, care doreşte PSD ca o pisică mică, domesticită, sau cel multă ca un Chihuahua. Eu doresc un PSD ca un Doberman care să apere democraţia şi să protejeze colegii alergaţi prin teritoriu", a spus Năstase.

El a arătat că un astfel de PSD nu se realizează cu strategii individuale.

"PSD în opoziţie trebuie să fie unit, capabil să îşi apere lideri. Trebuie să spunem că suntem împotriva transformării statului într-o republică a procurorilor", a adăugat Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici