Năstase, convins că deputaţii vor modifica regulamentul Camerei

Deputatul PSD Adrian Năstase s-a arătat "absolut convins" că la începutul săptămânii viitoare membrii Camerei Deputaţilor vor aproba modificarea regulamentului de funcţionare a acestui for, pentru ca dosarele sale să fie trimise "pentru următorul deceniu" la instanţa supremă.

16 afișări
Imaginea articolului Năstase, convins că deputaţii vor modifica regulamentul Camerei

Năstase, convins că deputaţii vor modifica regulamentul Camerei (Imagine: Mediafax Foto)

Adrian Năstase a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, că modificarea regulamentului de funcţionare a Camerei Deputaţilor "viza, de fapt, situaţia concretă" a votului privind dosarele sale.

"Sunt absolut convins că luni se va aproba această modificare de regulament” a afirmat Adrian Năstase, răspunzând unei întrebări. Acesta a adăugat, pe un ton ironic, că "pentru consolidarea statului de drept în România este important ca să se trimită dosarele care nu există şi probele care au fost anulate, pentru următorul deceniu, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie".

Năstase a explicat că, având în vedere numărul extrem de mare de martori din dosarele sale şi ţinând cont de faptul că aceşti martori trebuie audiaţi, probabil în "următorii nouă, zece ani vor fi finalizate audierile" în cazul său.

Citeşte şi:

Procesul lui Adrian Năstase privind fondurile pentru campania din 2004, amânat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici