Năstase: Decizia PNL de a sprijini PSD este un lucru bun

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, marţi, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului, că decizia PNL de a sprijini candidatul PSD la prezidenţiale este un lucru foarte bun.

16 afișări
Imaginea articolului Năstase: Decizia PNL de a sprijini PSD este un lucru bun

Năstase: Decizia PNL de a sprijini PSD este un lucru bun (Imagine: Mediafax Foto)

Năstase a spus că, votând pentru o variantă politică care îl propune pe Klaus Iohannis premier şi Mircea Geoană preşedinte, care constituie "o formulă pachet", românii vor vota pentru o construcţie "socio-liberală".

Năstase a afirmat că se impune de la sine ca PSD şi PNL să vină în turul doi cu o ofertă dublă, de premier şi de preşedinte, întrucât, dacă românii ar fi dorit un guvern social-democrat ar fi votat în consecinţă la parlamentare, iar dacă ar fi dorit un guvern liberal ar fi votat mai mulţi pentru PNL.

Întrebat la ce este dispus PSD să renunţe în schimbul acceptării lui Iohannis ca prim-ministru, Năstase a spus că importantă este construirea alternativei "la perioada de haos", iar celelalte înţelegeri sunt "chestiuni de detalii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici